FAQ - Vanliga frågor

Vilka är vi?

Stubhub är världens största marknadsplats för återförsäljning av biljetter. Här hittar du biljetter till över 10 miljoner live-evenemang inom sport, musik och teater i nästan 40 olika länder. Vi gör det möjligt för fans att köpa och sälja biljetter när och var de vill, både via dator och mobil.

Som en del av eBay, banade StubHub väg för ett helt nytt område på biljettmarknaden år 2000, och fortsätter än idag att vara ledande inom innovation. Några exempel är den första applikationen för ticketing, det första interaktiva verktyget för arenaöversikter, 360-gradersbilder över arenorna och teknologi som hjälper fans att prissätta sina biljetter och att hitta de bästa platserna.

Bland våra globala businesspartners i USA och resten av världen finns till exempel MLB, NBA, NHL, MLS och NCAA, AEG, AXS och Spectra Ticketing & Fan Engagement. Efter förvärvningen av Ticketbis i maj 2016, har StubHub expanderat till över 40 nya marknader.

Varför har biljetterna olika priser?

Det är privatpersoner som annonserar sina biljetter och de bestämmer själva vilka priser de vill sätta. Därför kan priserna ibland variera från originalpriset på biljetten, alltså kan du hitta de som är dyrare och andra som är billigare än originalpriset.

Är det säkert att köpa biljetter på StubHub?

Det är 100% säkert tack vare betalningsprocessen: säljaren mottar inte beloppet för de sålda biljetterna förrän köparen har gått på evenemanget. På så sätt garanterar vi att biljetten är äkta och att den motsvarar de uppgifter som säljaren angett på sin annons. Därtill måste alla som annonserar biljetter på StubHub ange sina kontouppgifter för att vi ska kunna garantera en säker transaktion.

Är det säkert att sälja biljetter på StubHub?

Säljaren får garanterat betalt för biljetten som denne sålt helt automatiskt när ett visst antal dagar efter eventet passerat. Om det skulle uppstå något problem med köparen tar StubHub på sig ansvaret för att skydda säljaren från oriktigheter.

Finns det någon form av kundservice?

Ja, vi har kundsupport över hela världen. Vi försöker anpassa vår verksamhet så mycket som möjligt till varje land som vi arbetar i, för att alltid kunna ge användaren stöd på sitt hemspråk. Vi kan alltid nås på contact@ticketbis.com.

Hur levereras biljetterna?

När ett köp bekräftas upplyser vi försäljaren om hur biljetterna ska skickas för att nå köparens angivna adress. Vi försäkrar oss om att de biljetter som annonseras på StubHub alltid hinner nå köparen i tid inför evenemanget.

Vid sista minuten-köp inför ett event kan biljetterna hämtas från en plats i närheten av där eventet tar plats, för att undvika olägenheter och försäkra att biljetten säkert nått köparen.

Det finns många biljetter som liknar varandra. Hur vet jag vilken som är bäst?

Vi kan ge några tips:

Varför ska jag köpa mina biljetter på StubHub?

Garanti på StubHub

Vad är Stubhubs FanProtectTM garanti?

Med FanProtectTM kommer varje beställning med 100% garanti, med kundservice vid din sida hela vägen till evenemanget. Vi står bakom varje beställning så att du kan köpa och sälja biljetter med fullt förtroende.

FanProtectTM för köpare

FanProtectTM för säljare

Vi använder cookies för att bättra våra webbtjänster. Genom att gå vidare samtycker du till dess användning. Läs mer om Cookiepolicy här.